Kamer met zicht op wolven of toch liever zeeleeuwen? Het kan in nieuw resort Pairi Daiza

Pairi Daiza Resort.
RV Pairi Daiza Resort.
Vanaf juni kan je na een dagje Pairi Daiza ook blijven logeren. De dierentuin stelt vandaag zijn nieuwe resort voor, met een hotel en verschillende vakantiehuisjes. Bijzonder: in plaats van zicht op zee, kies je hier voor kamers met zicht op beren, damherten, wolven of zeeleeuwen.

Het Pairi Daiza Resort bevindt zich in een splinternieuwe ‘wereld’ binnen het park dat The Last Frontier wordt gedoopt. In totaal is er plaats voor zo’n 250 gasten.

De dierlijke bewoners van het park zijn nooit veraf. Zo biedt het hotel The Paddling Bear zicht op het territorium van de Stellerzeeleeuwen. Verder vind je er ook een bar, restaurant, souvenirwinkel en zelfs een groepje marmotten in de lobby.

Hotelkamer in The Paddling Bear.
RV Hotelkamer in The Paddling Bear.

Om een glimp op te vangen van de beren, wolven en damherten kan je blijven slapen in één van de vakantiehuisjes. De ‘Full Moon Lodges’ bieden zicht op het territorium van de beren en de wolven, terwijl de huisjes in de ‘Native Village’ uitkijken op zowel het domein van de beren en wolven, als dat van de damherten. Of je effectief één van de dieren te zien krijgt, is natuurlijk niet gegarandeerd, maar luxe is alvast wel standaard aanwezig. Alle vakantiehuisjes zijn namelijk ook uitgerust met een privésauna en jacuzzi.

In de prijs van een overnachting zitten standaard twee dagtickets voor het dierenpark inbegrepen. Bovendien kunnen gasten het park een uur vroeger binnen dan de dagbezoekers. Het Pairi Daiza Resort opent op 22 juni de deuren, maar je kan nu al reserveren op de website.

RV
Full Moon Lodge in Pairi Daiza Resort.
RV Full Moon Lodge in Pairi Daiza Resort.
The Natives Village in Pairi Daiza Resort.
RV The Natives Village in Pairi Daiza Resort.
The Natives Village in Pairi Daiza Resort.
RV The Natives Village in Pairi Daiza Resort.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frank Goossens

  Het is superduur. Vanaf 500€ (goedkoopste) per persoon per nacht. Voor dat budget ga ik met mijn gezin 2 nachten naar Eurodisney of op citytrip. Ik ga ook passen.

 • An Van den Bergh

  Veel te duur, spijtig

 • Nathalie Hoornaert

  Dieren brengen veel geld op!!!!!!!!

 • Vera Van Bemten

  773 euro of 995 euro. Voor 1 nacht !!! Ik denk dat ik ga passen ;-)

 • Cindy Mahieu

  Meer dan 500 EURO per persoon per nacht...