Jongeren vernielen trein in Comblain-au-Pont

BELGA
Twee minderjarigen en twee meerderjarigen hebben afgelopen nacht schade toegebracht aan een trein in Comblain-au-Pont, in de provincie Luik. Dat is vernomen van de politie van de zone Condroz. De vandalen zijn overgeleverd aan de spoorwegpolitie.

De brandweer van de zone Hemeco kreeg gisteravond een oproep voor een brand in een trein in het station van Poulseur. Tussen 22 uur en middernacht hebben jongeren vernielingen aangebracht aan een trein die in panne stond. Ze gooiden riooldeksels naar de ruiten van de trein en staken zitplaatsen in brand. Getuigen probeerden het vuur te doven.

De lokale politie kon de vier vatten in een café. De jongeren, tussen de 16 en 19 jaar oud, werden opgepakt. Het parket is op de hoogte gebracht.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Luc Triempont

  als ge dat al niet meer kunt verdragen ??? ze krijgen ten eerste al geen of bijna geen straf ,en kunnen gewoon hun gang gaan . Bij de rechters die blijkbaar op een andere planeet leven zouden ze iedere keer ook zo een toestand moet creëren wat zouden de straffen dan zijn ??????

 • roland peeters

  Het zit in de genen maar er zijn nog geen antwoord op gevonden om het te genezen .

 • Peggy Geerts

  Waar zijn die ouders ? Moeten die jongeren dan niet op tijd in hun bed om de dag erna naar school te gaan ? Wat een krapuleuze toestanden tegenwoordig . Ouderlijke macht ontnemen en plaatsing van de minderjarige jongeren , de meerderjarigen in de cel .

 • Lea Van Heybeeck

  Ja en vandaag zijn ze al terug op vrije voeten, geen plaats , dus crapuul doe maar rustig verder hoor!

 • Jean-Pierre Vercruysse

  Heeft men nu niets nuttiger te doen??? Gebrek aan goede opvoeding???