Jongeren smijten met bommetjes naar bussen in Oostende

(Illustratiefoto)
PETER MAENHOUDT (Illustratiefoto)
Een groep jongeren heeft gisterennamiddag met bommetjes gegooid naar verschillende bussen van De Lijn in Oostende. Dat meldt Krant van West-Vlaanderen op haar website.

De feiten vonden plaats in de Leopold III-laan. De politie kwam ter plaatse en hield een tiental jongeren tegen. De onruststokers werden gefouilleerd en onderworpen aan een identiteitscontrole. De overgang van oud naar nieuw in de kuststad verliep verder zonder grote moeilijkheden.
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  Niet in Molenbeek dus . De jeugd ziet ook hoe het hier aan toegaat en pikken dat morgen niet meer . Een opstand komt er en zeker niet in het stemhokje door NVA aan de absolute macht te helpen.

 • Gerard Braeckmans

  'Hm, dit kan nog juist door de beugel', zou Jambom zggen.

 • kurt vanhalewyn

  Moet jambon daar niet op zeggen dat het niet toelaatbaar is?

 • Ludwine Eeckhout

  Tegenwoordig meer crapuul dan wat anders. Is dit een rage geworden misschien??? Brussel, Oostende en nog zo veel meer. Waar gaat dat naartoe??? Waar en wanneer gaat dat eindigen?? Vroeger was men bang van de politie, nu begint het omgekeerde te komen. Nu klopt men de politie neer. Wat een wereld!!!

 • Jan De Greef

  Is er schade? Zijn er gewonden? Afgaande op het artikel niet. Wat is dan het probleem eigenlijk? Kattenkwaad heeft altijd bestaan. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Begin maar