Jonge vrouw (24) slipt door ijzel en sterft na klap tegen boom onderweg naar haar werk

Jelle Houwen
In de Melanedreef in Jonkershove bij Houthulst is een 24-jarige vrouw vanochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval. 

De vrouw vertrok bij haar thuis naar haar werk en even verderop slipte ze door ijzel op de weg. Ze belandde naast de weg in een voortuin van een woning. Daar kwam haar auto tot stilstand tegen een boom. De jonge vrouw was op slag dood. Het ongeval gebeurde op nog geen kilometer van haar woning. 

De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse maar er kon geen hulp meer baten. Haar auto zat door het ongeval vast tegen de boom en moet nog losgemaakt worden. De politie onderzoekt de feiten. Mogelijk wordt een deskundige van het Parket aangesteld. 
68 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Elke Roets

  Idd ze hadden zogezegd gestrooid ,t zal maar net dat plekje zijn of uw kind je kan niks meer doen als je schuift..wat mij wel dwarszit,als het effectief door gladheid was,mag de dienst wegen/verkeer aansprakelijk zijn voor alle schade /verlies .deelneming

 • Irma Verleysen

  Sterkte aan de nabestaanden !!

 • Fernand Somers

  Sorry mensen, aan die auto te zien was die thuis ts laat vertrokken.En waar zijn de airbags en de gordel?

 • Mario Vanbergen

  Sterkte aan de nabestaanden.

 • Joeyy Pereira

  heb nie eens de kans gehad afcheid te nemen van je