Jonge vrouw (22) sterft na botsing tegen geparkeerde bus in Vleteren

Alexander Haezebrouck
Op de N8 in Vleteren is afgelopen nacht een vrouw van 22 uit Poperinge om het leven gekomen bij een ongeval. Dat gebeurde rond half drie. De vrouw zat als passagier in een auto die ter hoogte van De Sceure van de weg afweek en frontaal tegen een geparkeerde autobus botste. 

Het slachtoffer werd uit het voertuig geslingerd en overleed ter plaatse. De bestuurder, een man, raakte gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de brandweer begon het voertuig te branden na het ongeval maar werden de vlammen geblust door omwonenden. Volgens het parket is het ongeval het gevolg van overdreven snelheid en een stuurfout.

Alexander Haezebrouck15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • peter destoop

  Blijkt nog maar eens dat we best onze mond zouden houden als we de ware toedracht niet weten. Vriend heeft haar verplicht in te stappen en is toen met opzet tegen de bus gereden. Zij is uit de wagen geslingerd, hij gewond. Moord dus ...

 • Daniel Van Dorpe

  Spijtig opnieuw een jong leven inninge deelneming

 • Kristof Deman

  Veel sterkte aan de familie en vrienden

 • Danny Verhaest

  Voor de familie innige deelneming

 • gilbert desmet

  Beste Nand nuyts ,zou u best niet zwijgen ,het kan iedereen gebeuren ,ge mag nooit zeggen ( dat kan niet met mij gebeuren ) als u dat denkt dan bent u een loser Veel sterkte aan de familie en vrienden!!!