Jonge vrouw (19) sterft bij zwaar verkeersongeval onderweg naar huis

Mathias Mariën
Een 19-jarige vrouw uit Wingene is donderdagavond om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval langs de Scharestraat in Oostkamp. De tiener was op weg naar huis, toen ze omstreeks 18.30 uur de controle verloor over haar stuur. Ze stierf ter plaatse.

Over de exacte omstandigheden kan de politie zich nog niet uitspreken. Vast staat dat het jonge slachtoffer met haar personenwagen huiswaarts richting Wingene reed. Om nog onbekende reden raakte ze van de weg af, waarna de vrouw tot stilstand kwam in de gracht tegen een betonnen elektriciteitspaal. Van gladheid was evenwel geen sprake.

De hulpdiensten snelden meteen ter plaatse en probeerden het slachtoffer nog te reanimeren. Die hulp kon echter niet meer baten. De 19-jarige overleed ter plaatse. Het meisje woonde nog thuis bij haar ouders. Slachtofferhulp ging hen inlichten. De Scharestraat in Oostkamp bleef urenlang afgesloten voor alle verkeer. Er raakten geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. 

Een 19-jarig meisje kwam om het leven.
Mathias Mariën Een 19-jarig meisje kwam om het leven.69 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • willy verbeeck

  Autorijden leer je echt pas als je al een rijbewijs hebt en kom je dan onverwachte dingen tegenkomt heb je ofwel geluk of ofwel pech. Ik heb geluk gehad, deze jonge vrouw helaas veel pech. Rust in vrede.

 • Lydia Appelmans

  Natuurlijk is dit verschrikkelijk en de reden vinden brengt haar niet terug. Maar de reactie van de mensen doelt op het feit dat dit vermeden had kunnen worden.Dit is geen "wijzend vingertje" maar bezorgdheid en hoop dat mensen gaan beseffen dat je in de auto enkel met het besturen bezig mag zijn. Je hebt zonder al die afleiding al ogen op je rug nodig.

 • Luc Deboosere

  Zeer triest dat zo'n jong leven op zo'n wijze het leven wordt ontnomen. Het is niet eerlijk. Mijn medeleven met de familie

 • machteld vandenbroecke

  triest om op zo'n manier je kind te verliezen, heb net hetzelfde meegemaakt . Oprechte deelneming en veel sterkte aan de nabestaanden. Ze leeft nu verder in jullie hart!

 • Katja Schraudy

  Krijgt zo bericht thuis verschrikkelijk.