Jonge fietser overleden na aanrijding met lijnbus in Kapelle-op-den-Bos

Omstreeks 16.15 uur kwam een fietser onder een schoolbus van De Lijn terecht.
Lukas Stallaerts Omstreeks 16.15 uur kwam een fietser onder een schoolbus van De Lijn terecht.
Op het kruispunt van de Oudstrijdersstraat en de Spoorwegstraat in Kapelle-op-den-Bos is vanmiddag rond 16.15 uur een fietser onder een bus van De Lijn terechtgekomen. Het slachtoffer was op slag dood.

Het zou gaan om een leerling van het Sint-Theresiacollege in Kapelle-op-den-Bos. Op de bus zelf zaten ook veel schoolkinderen. De omgeving van het ongeval is afgesloten door de politie. Een verkeersdeskundige van het parket zal moeten uitmaken wat de precieze omstandigheden zijn. Het kruispunt wordt druk gebruikt door leerlingen die richting Londerzeel fietsen. De buschauffeur was na het ongeval in shock.

Lukas Stallaerts
Lukas Stallaerts10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tess De Ridder

  Durf de burgemeester nog te zeggen dat het niet gevaarlijk is. Hij heeft gewoon heel veel geluk dat dit het eerste ongeval is. Er zou meer controle moeten zijn.. Betere fietspaden

 • José Coolsaet

  Triestig dat je zo jong moet sterven in het verkeer. Mijn medeleven aan ouders, vrienden, schoolgenoten en leraars en ook de trambestuurder die ook het trauma moet kunnen verwerken! Allen: veel levensmoed!

 • Laura-Ann Van Wilder

  Als iemand die daar vroeger elke ochtend en avond met de fiets moest passeren, kan ik getuigen dat het inderdaad een vreselijk kruispunt is en velen van ons met schrik daar soms langs moesten fietsen. Mijn medeleven aan de familie en vrienden. Ook met m'n gedachten bij m'n oude school, hopelijk worden de hierdoor geraakte leerlingen goed opgevolgd.

 • Elisa deJong

  Verschrikkelijk, zo jong en dan meteen fataal... Veel sterkte en vsn harte gecondoleerd

 • marnix laureyns

  Heel triestig . Weer een jongere die sterft in het verkeer.