Ga naar de mobiele website
^ Top

Johny Voners gaat opnieuw zingen

vmma
Acteur Johny Voners is ondertussen al 71, maar denkt nog lang niet aan stoppen. Sinds januari is hij te zien in de fictiereeks 'Amigo's' op VTM en binnenkort starten de opnames voor de 3de Kampioenenfilm waarin hij opnieuw naar hartenlust 'dagschotels' zal bestellen als Xavier Waterslaeghers. Maar Voners wil ook de muzikale draad weer oppikken. Dat vertelde hij aan Luk Alloo in het radioprogramma 'Alloo Op Zondag', waar hij samen met comedian William Boeva te gast was.

"Ik ben terug naar Charles Aznavour aan het luisteren want ik ga terug beginnen zingen" vertelde Johny Voners. " Deze keer ga ik vertalingen maken in het Nederlands, binnen dit en een jaar zou het klaar moeten zijn" voegde hij er nog aan toe. (Johny Voners trok jarenlang rond met Aznavoners maar zette in 2014 een punt achter zijn zangcarrière ) 'Alloo Op Zondag', elke zondag tussen 10 en 12u op Joe

Meer over2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Erik Van Duytekom

    J.Voners is Top 10 mss wel T5

  • Renzo De Hond

    In Amigo's is hij ondertussen niet meer te zien. Den Berten is dood. Ik vond het wel een geslaagde rol voor Voners. Ik was bijna onmiddelijk Xavier Waterslaegers vergeten.

Meld een bug