Exclusief voor abonnees

John Crombez is vertrouwenspersoon van slachtoffers van tienerpooiers: “De gasten hebben mij ook al bedreigd. Ze zouden mij in zee verdrinken”

John Crombez is niet alleen maar sp.a-voorzitter: hij is ook vertrouwenspersoon van slachtoffers van tienerpooiers

John Crombez
Photonews John Crombez
“Men kan verontwaardigd zijn door een rapper – en terecht. Maar ik ben even verontwaardigd over het totale gebrek aan daadkracht: tienerprostitutie is een crisis die dringend aangepakt moet worden.” Dat zegt John Crombez, in het dagelijkse leven sp.a-voorzitter, maar daarnaast ook vertrouwenspersoon van meisjes die uit de handen van tienerpooiers willen ontsnappen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Germain De Block

  Waarom hebben politiekers wel de macht om mensen in armoede te storten en niet om criminelen.te bestrijden.altijd bla bla maar geen daadkracht.die mannen komen er openlijk voor uit maar blijven toch rondlopen.

 • David Buy

  Ja het is gevaarlijk wereld en niemand durft in grijpen ook vzw durf niet in grijpen dat mijn vriendin vast ik noem de naam niet van die vzw

 • raf peeters

  Als ze dat soort niet terugsturen naar land van herkomst gaat het van kwaad naar erger ,gevangenis of werkstraffen zijn geen oplossing ,werken gaan die nooit terug enigste goede.

 • Betty Dams

  Hier spreekt een fatsoenlijk mens

 • Kris Verbeek

  Wel, 90% van die tierpooiers zijn allochtoon, gooi ze buiten samen met hun familie. Problem solved. ( dat geldt natuurlijk uitsluitend voor allochtone tienerpooiers en hun familie) Ik ben helemaal geen racist, maar wanneer allochtonen de wet breken moeten ze even hard gestraft worden als de autochtonen. Autochtone tienerpooiers zouden 10 jaar effectief moeten krijgen, minstens..