Jinnih Beels: "Voor mij zijn deze verkiezingen geen opwarmertje voor die van volgend jaar"

BELGAONTHESPOT
In Antwerpen heeft sp.a vandaag haar campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Met de slogan "Jinnih Beels kiest voor u" wil lijsttrekster Beels aantonen dat zij met de verkiezingen in aantocht geen verborgen agenda heeft.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Na introductie door Tom Meeuws, nummer twee op de lijst in Antwerpen, werd de affiche en slogan van Jinnih Beels onthuld. Opvallend: die bevat geen sp.a-logo. "Ik heb geen politieke achtergrond", zegt Beels. "Ik ben geen BV, zelfs geen BA (een bekende Antwerpenaar). Ik heb maar één bezorgdheid: de bewoners van deze stad."

Beels benadrukt dat ze met deze verkiezingen geen dubbele agenda of plan b heeft, "in tegenstelling tot anderen". Voor haar is Antwerpen al te lang het strijdtoneel voor hanengevechten: "Sommigen dromen van een strijd tussen nationale kopstukken hier. Daar gaat het voor ons niet over."

Volgens Tom Meeuws draait de sp.a-campagne in Antwerpen rond "gerust zijn". "Gerust dat je veilig op je werk of op school kan geraken, dat je een goede woonst hebt, en dat je terechtkan bij je lokale politiekantoor." De partij wil daarom inzetten op nieuwe tramlijnen, fiets- en voetpaden, meer sociale woningen en een bereikbaar politiekorps. 

Laenen
BELGAONTHESPOT56 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Baeyens

  Ook zij vindt de war on drugs niet nodig, waarom ?

 • Jan Boden

  Ze moet vooral de aandacht afleiden van de rest van de Sp.a. In ruil hiervoor krijgt ze na de verkiezingen een jobke binnen de Sp.a. Zolang Meeuws daar op de lijst blijft staan maakt Jinnih geen schijn van kans.

 • johan vankeirs

  Laat den bart maar doen waarmee hij bezig is.Ik zie niet direct een vervanger voor De Wever in Antwerpen.

 • André Herbots

  Jinnih Beels kiest voor U zegt ze, maar de meerheid van de Vlamingen kiezen niet voor Jinnih Beels. Afspraak op 14 oktober, dan zult ge het zien.

 • Gilbert Vermeersch

  SPa beschikt niet over de juiste politiekers om een wereldhavenstad te besturen. Ook zo voor Van Besien..