Isolatieplaten op E40 richting Brussel opgeruimd, lange file lost op

photo_news
Op de E40 naar Brussel stond er een monsterfile ter hoogte van Affligem te wijten aan isolatieplaten op de linkerrijstrook. Die werden intussen opgeruimd. 

De linkerrijstrook was in Affligem versperd. Dat veroorzaakte vertragingen tot 75 minuten. Intussen staan auto's nog maar enkele minuten stil vanaf Affligem. 
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Van den Brande

  Deze week het zelfde op de E19 in Edegem : aanhangwagen (dubbelasser ) wegekatapulteerd wegens een verkeerde verdeling van het gewicht. Die gasten vliegen mij elke morgen om 6 u voorbij tegen 120-140 km/u . Geen enkel greintje verantwoordelijkheid..;

 • Erik Moens

  Gisteren middag : isolatieplaten op Haachtsesteenweg, Perk. Is waarschijnlijk de week van de losse lading isolatieplaten in de transportsector (of aankondiging van de herfst)...

 • Marcus Camps

  Weer duizenden uren werkverlies door een paljas die het niet nodig vindt om zijn spanriemen fatsoenlijk vast te maken. Een zware schadevergoeding laten betalen aan een fonds om verkeerslachtoffers van onverzekerden mee te financieren.

 • Geert Janssens

  Nico, je kan dit niet weten maar die isolatieplaten waren grotendeels kapotgereden en lagen verspreid over de drie rijstroken. We hebben dit allemaal zo snel mogelijk opgeruimd met 7 personen door alles op 1 rijstrook te vegen zodat het verkeer toch al door kon op 2 stroken. De veroorzaker is niet gekend.

 • Peter Dignef

  Als iedereen eens ophield met zagen en klagen .degene die in de file staat moet niet werken dat willen ze toch