ING verhuist traders van Londen naar Brussel

ANP
ING verhuist 45 banen van Londen naar Brussel: een gevolg van de brexit. Dat heeft de Nederlandse grootbank vandaag bekendgemaakt.

Het gaat om functies bij de divisie financiële markten: 30 trading-jobs en 15 risicobeheer-jobs. Door de brexit beschouwt de Europese Centrale Bank Groot-Brittannië als een derde land, waardoor de bank een aantal operaties naar de EU moet verhuizen.

ING koos voor Brussel wegens de bestaande infrastructuur. In 2016 en 2017 gebeurde de omgekeerde beweging.
ING benadrukt dat Groot-Brittannië een belangrijk expertisecentrum voor financiële markten blijft voor de bank.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • FRANK WILLEMS

    Natuurlijk door de computer mogelijkheden van nu , kan men gerust zoveel mensen terughalen , wel blijft de Cité blijft wel voor alle waarden van de wereld zoals grondstoffen , en wissel markten .

  • Maurice Verheyen

    Logisch, ik ga ook niet meer op ebay van de Britten kopen. Weet ook wel dat er nog tot het einde van het jaar alles hetzelfde blijft maar ik merk nu al in de praktijk dat het minstens 3x zolang duurt eer je jouw spullen aankrijgt. En het zal nog erger worden ! Laat de Britten maar onder zichzelf kopen en verkopen.