Indrukwekkend eerbetoon voor vermoorde slagerszoon

In Schuiferskapelle, deelgemeente van Tielt, hebben ruim 150 vrienden en kennissen vanavond een indrukwekkend eerbetoon gebracht aan Bjorn De Vrieze. De slagerszoon van 28 werd gisteren aan z’n woning om het leven gebracht door een 24-jarige Tieltenaar die het niet kon verkroppen dat zijn partner een relatie had met De Vrieze. De dader werd kort na de feiten opgepakt en is intussen aangehouden op verdenking van moord. Dat impliceert dat de man zou gehandeld hebben met voorbedachte rade. 

Vrienden van het slachtoffer namen in de loop van woensdagnamiddag het initiatief om snel een eerbetoon te organiseren. Ook de ouders van Bjorn De Vrieze waren daarbij aanwezig. Mensen legden bloemen neer op de plaats van het drama en staken kaarsen aan. Het was muisstil. Na een klein uurtje werd het eerbetoon afgerond.

Wake bij het huis van de vermoorde Bjorn De Vrieze. Vrienden en familie hielden een stil moment.
Florian Van Eenoo photonews Wake bij het huis van de vermoorde Bjorn De Vrieze. Vrienden en familie hielden een stil moment.
Wake bij het huis van de vermoorde Bjorn De Vrieze. Vrienden en familie hielden een stil moment.
Florian Van Eenoo photonews Wake bij het huis van de vermoorde Bjorn De Vrieze. Vrienden en familie hielden een stil moment.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.