Indrukwekkend eerbetoon voor vermoorde slagerszoon

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
In Schuiferskapelle, deelgemeente van Tielt, hebben ruim 150 vrienden en kennissen vanavond een indrukwekkend eerbetoon gebracht aan Bjorn De Vrieze. De slagerszoon van 28 werd gisteren aan z’n woning om het leven gebracht door een 24-jarige Tieltenaar die het niet kon verkroppen dat zijn partner een relatie had met De Vrieze. De dader werd kort na de feiten opgepakt en is intussen aangehouden op verdenking van moord. Dat impliceert dat de man zou gehandeld hebben met voorbedachte rade. 

Vrienden van het slachtoffer namen in de loop van woensdagnamiddag het initiatief om snel een eerbetoon te organiseren. Ook de ouders van Bjorn De Vrieze waren daarbij aanwezig. Mensen legden bloemen neer op de plaats van het drama en staken kaarsen aan. Het was muisstil. Na een klein uurtje werd het eerbetoon afgerond.

Wake bij het huis van de vermoorde Bjorn De Vrieze. Vrienden en familie hielden een stil moment.
Florian Van Eenoo photonews Wake bij het huis van de vermoorde Bjorn De Vrieze. Vrienden en familie hielden een stil moment.
Wake bij het huis van de vermoorde Bjorn De Vrieze. Vrienden en familie hielden een stil moment.
Florian Van Eenoo photonews Wake bij het huis van de vermoorde Bjorn De Vrieze. Vrienden en familie hielden een stil moment.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.