Inbreker weet niet dat hij gefilmd wordt door camera van slachtoffers

rv
Katrien Laverge uit Heule (Kortrijk) zet de grote middelen in om een man te identificeren die afgelopen week een inbraak pleegde in haar woning langs de Molenstraat. 

De voorlopig nog onbekende man kroop in de nacht van dinsdag op woensdag over een omheining en raakte zo in de tuin. Vervolgens forceerde hij de achterdeur. Tien minuten later ging de verdachte aan de haal met een som geld. Wat hij echter niet wist, is dat Katrien en haar man camerabewaking hebben. 

En zo komt het dat de man ongewild netjes in beeld liep. Het echtpaar verspreidt daarom via Facebook zijn foto.  Wie de dader herkent, wordt gevraagd contact op te nemen met de politiezone Vlas.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Ledure

  Bart Lauvrys !! Op Facebook van Katrien Laverge staat hij duidelijk.

 • DIRK VAN DESSEL

  Politiek-correct geïndoctrineerden zullen weeral refereren naar een vermeende schending der Privacywet.

 • Freddy De Vos

  Men zou dit als uitzondering moeten zien van privacy wetgeving. Zeer slim van die vrouw! Beelden zoveel mogelijk verspreiden! Zij die de dader tegen komen gewoon eens goed op kloppen en inleveren bij de politie! Het moet gedaan zijn met die ongestrafte criminaliteit!

 • Zachy Heeren

  Kei goed, weg met die privacy toestanden, van andermans spullen blijf je af !!!!

 • Ian Vandenbossche

  Overheid zou beveiligingscameras en alarmsystemen moeten subsidiëren. Politie zou minder werk hebben. Oost europeaanse dievenbendes zouden moeten uitwijken naar elders. Beveiligingsindustrie zou boomen.