Inbreker slaat actrice Veerle Eyckermans ziekenhuis in

Veerle Eyckermans hield een hersenschudding en verschillende blauwe plekken over aan haar ontmoeting met de dief. (Archieffoto)
PHOTO_NEWS Veerle Eyckermans hield een hersenschudding en verschillende blauwe plekken over aan haar ontmoeting met de dief. (Archieffoto)
Actrice Veerle Eyckermans, bekend van rollen in series als 'Postbus X' en 'Vriendinnen', is afgelopen weekend aangevallen door een inbreker. De dief sloeg haar met een stok, Eyckermans moest naar het ziekenhuis voor verzorging, meldt Het Nieuwsblad.

De feiten vonden zaterdagavond plaats rond 22 uur. Toen Eyckermans thuiskwam aan haar woning in Zemst, betrapte ze een man die probeerde binnen te breken in haar huis. "Plots begon hij te slaan met een stok. Ik heb moeten vechten voor mijn leven."

De inbreker nam de benen toen de buren kwamen aangelopen. Eyckermans werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. "Hij heeft me bont en blauw geslagen." De actrice liep een serieuze hoofdwonde op. Ze heeft ook een hersenschudding en staat vol blauwe plekken.

De politie is een onderzoek gestart. Voorlopig is niet bekend wie achter de misdaad zit.