In totaal al 36 relschoppers opgepakt na de verschillende rellen in Brussel, één persoon twee keer opgepakt

Baert Marc
Na de verschillende rellen in Brussel in de loop van de maand november 2017, heeft de politie 36 relschoppers opgepakt. Eén persoon werd tweemaal opgepakt, wat het aantal gerechtelijke arrestaties op 37 brengt. Dat meldt Michel Goovaerts, korpschef van de Brusselse lokale politie. Een 20-tal personen werd ook al geïdentificeerd, maar werd nog niet opgepakt of verhoord.

Brussel werd in november drie keer opgeschrikt door hevige rellen. Op 11 november kwam het aan de Beurs tot rellen na de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Marokko en Ivoorkust, op 15 november liep het bezoek van de Franse social media-ster Vargasss92 zwaar uit de hand, en op 25 november ontaardde een betoging tegen de slavernij in Libië in rellen op de Louizalaan. 
40 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerrit Mangé

  Sarah Abdeslam heeft maanden lang rondgelopen in Brussel na een terroristische aanslag, hoe ga je deze eventuele illegale minderjarigen dan vinden ? Keep on dreaming. De slachtoffers zullen zelf voor hun kosten moeten opdraaien.

 • Walter De Vuyst

  De herrieschoppers bestonden uit een allegaartje van vreemdelingen ,maar ook een harde kern uit Vlaanderen en de Vlaamse rand rond Brussel tekende present . Hopelijk worden de eigenaars van de beschadigde winkelpanden snel vergoed en krijgen de daders hun verdiende straf .

 • GERARD DE PELECIJN

  Dagelijkse kost oppakken en loslaten zoals met de duiven!

 • Marc Baeyens

  En laat ze vooral ook financieel opdraaien voor de schade.

 • Luc Cuypers

  Eén persoon twee keer opgepakt ..... en twee keer terug losgelaten , ik durf er mijne kop opzetten !