IN BEELD: Zo zwaar zijn de veiligheidsmaatregelen voor de komst van Abdeslam in Brussel

AFP
Het proces over de schietpartij in de Diesstraat op 15 maart 2016 in Vorst gaat straks van start. Terreurverdachten Salah Abdeslam en Sofien Ayari zijn ondertussen aangekomen aan het justitiepaleis in Brussel. De stad heeft enorm veiligheidsmaatregelen getroffen voor de komst van beide verdachten. Zowel agenten als soldaten met gespecialiseerd materieel zijn massaal aanwezig.
Photo News
REUTERS
Binnen én buiten het justitiepaleis worden bezoekers gecontroleerd.
EPA Binnen én buiten het justitiepaleis worden bezoekers gecontroleerd.
EPA
Niet alleen buiten, maar ook in het justitiepaleis zijn extra maatregelen getroffen. Bezoekers worden streng gecontroleerd en moeten door verschillende metaaldetectors.
BELGA Niet alleen buiten, maar ook in het justitiepaleis zijn extra maatregelen getroffen. Bezoekers worden streng gecontroleerd en moeten door verschillende metaaldetectors.
Sinds deze ochtend vroeg al zijn de politie en het leger op post in en rond het justitiegebouw.
Photo News Sinds deze ochtend vroeg al zijn de politie en het leger op post in en rond het justitiegebouw.
AFP
AFP21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Leopold Vanhoof

  Geef dat stuk onbenul toch al die aandacht niet. Er zijn duizenden anonieme hardwerkende burgers die dat veel meer verdienen. En die krijgen alleen de rekening.

 • Philip Depraetere

  Hij is moe???? .

 • guido vermeyen

  De wereld moet toch goed zien hoe goed de Belgen zijn, na de fameuze flaters in het verleden en dat mag een smak geld kosten, het imago een beetje oppoetsen, zodat Trump niet meer zegt : Hellhole !

 • Ronald Boudewijns

  het interesseert me zelfs ni, “OVERBODIGE” smeerlapperij en aandacht, belgie op zn best met een nutteloos gerecht en advocaten......

 • GASTON DE WINTER

  En hoelang gaat dat spelletje nog duren????????