IN BEELD. Met deze opvallende slogans trokken klimaatbetogers naar Brussel

Joel Hoylaerts / Photonews
Maar liefst 70.000 mensen waren aanwezig op de klimaatmars in Brussel. Daarmee is het de grootste klimaatmars ooit in ons land. Opvallend: heel wat betogers lieten hun creativiteit de vrije loop en verschenen met een merkwaardige slogan op de klimaatmars. Wij zetten de markantste kiekjes en de opvallendste slogans voor u op een rijtje. 
Photo News
Joel Hoylaerts / Photonews
Joel Hoylaerts / Photonews
BELGA
Dieter Nijs
Dieter Nijs
Dieter Nijs
Joel Hoylaerts / Photonews
Photo News
Photo News
BELGA32 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jos robben

  nuttige linkse groene idioten die nog altijd niet door hebben dat het groene extreemlinkse evangelie puur leugens en bedrog zijn of vinden ze zich zo goddelijk verheven dat ze denken het klimaat naar hun hand te kunnen zetten

 • Linda Deyaert

  Klimaatverandering is nodig om de overbevolking in te dijken; het grootste probleem waarmee de planeet kampt.

 • Jennifer Peeters

  Hopelijk komt er een taks op de tickets van Tomorrowland. Hoeveel vliegtuigen zullen er gebruikt worden om de vele jongeren daar te krijgen? En als het festival gedaan is blijft er een vuilnisbelt achter. Maar ja, deze kindjes moeten nog veel leren hé!!!

 • Peeters Freddy

  Er zijn betogers die geen respect hebben voor hun moeder, dus het klimaat zal hen worst wezen, ze staan te lachen in de krant. Opzet geslaagd.

 • rudy beernaert

  Mijn moeder is al heet genoeg, zegt veel over wie er achter staat,zo praat men niet over je moeder.