Huisbaas in Leuven gaat wel héél drastisch te werk om huurder uit studio te krijgen

(Illustratiefoto)
Getty (Illustratiefoto)
Een huisbaas die in Leuven een huurder uit zijn studio wil krijgen, koos voor een wel heel drastische ingreep. Hij haalde de voordeur weg. Dat heeft de politie van Leuven woensdag bekendgemaakt na een interventie in de studio.

Een 20-jarige man stelde gisteren vast dat iemand zonder toelating de studio die hij huurt in de Maria Theresiastraat in Leuven had betreden. Hij vermoedde meteen dat de indringer zijn huisbaas was, met wie hij al enige tijd in onmin leeft. Dat bleek zo te zijn. De eigenaar had de voordeur uit de studio gehaald en die ook meegenomen.

De huurder contacteerde de politie. Die nam nota van het escalerende dispuut en stelde een proces-verbaal op. Bij aankomst was de huisbaas al vertrokken.
56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudy Saels

  Het zit hier blijkbaar vol met verhuurders, stop dan met verhuren hé als het jullie zoveel problemen oplevert!

 • rik lagrou

  Mooipraters krijgen eerder dan wie wel steeds zijn huur betaalde op vorige Dan als eigenaar uw 1 huurcontract 15 maanden dan beeindigt het huurcontract automatisch En elke huurder is verplicht woonst verlaten bij opzeg 3 maand vooraf zonder wettelijk probleem! bij rechter huurcontract is stop dus! is goede huurder dan verlengt huurcontract tot 3 jaar -9jaar maar hou deze zolang willen !beter geen index elk jaar dan miserie eventueel om3 jaar aanpassen samen(index)

 • Patrick Goebel

  Dat is nog zacht aangepakt, ik gooide zijn rommel ook buiten nieuw slot en gedaan

 • Tina Colpaert

  Als het om niet betalen gaat heeft de huisbaas groot gelijk maar nu gaat het hem weer geld kosten want de huurders ook niet betalers of mensen die u huis afbreken hebben rechten en jij staat erbij en kan niks doen zelf ook ondervonden toen ik verhuurder was!

 • flip v.d. berg

  hemzelf manu military verwijderen, wie niet betaald krijgt géén brood bij de bakker. waarom dan wél gratis woonst ??