Hooligans, jullie zijn gewaarschuwd: Brugse frituur bouwt fort om herrieschoppers van dak te houden

Mathias Mariën
Een Brugse frituur is nu al beducht voor de topper van Club Brugge tegen Anderlecht en heeft zijn frietkot verstevigd als een burcht. 

Wie op het dak wil klimmen, denkt best twee keer na: prikkeldraad moet voorkomen dat fans de frituur gebruiken als dansplatform. Twee jaar geleden gebeurde dat al na de titel van Club Brugge. De schade liep toen in de duizenden euro. De zaakvoerder wil zo'n nieuw scenario vermijden en heeft daarom de opvallende maatregelen genomen. Wie frietjes wil, kan gelukkig wél zonder kleerscheuren een bestelling plaatsen.

rv
Mathias Mariën rv28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yannik Samoy

  Een mensenzee is krachtig. Als die hooliganzen willen dan duwen ze wat, dat frietkasteel leggen ze plat en met dat dak gaan ze een eindje lopen.

 • Clement Asselman

  @Sven Baillieu; mensen die op het dak van een frietkot een domme overwinning vieren zijn het schoolvoorbeeld van hooligans!

 • Denise Smeyers

  Voetbal volledig afschaffen en verbieden kost de staat miljoenen aan ordehandhaving en dit omdat enkel gestoorde idioten willen vechten en ander mans eigendomen wil vernietigen

 • marc hautekeete

  scheermes draad verboden te gebruiken als afscherming ho ho pas op voor en gas boete ( info Google )

 • Tom De Bondt

  Triestig dat dit moet. Ze zouden beter veel strenger optreden tegen vandalen en criminelen...