Hoogzwangere bestuurster raakt onwel en botst tegen paal: vrouw en baby komen om

De doodsoorzaak van de zwangere vrouw is nog niet bekend. (Illustratiefoto)
iStock De doodsoorzaak van de zwangere vrouw is nog niet bekend. (Illustratiefoto)
Een zwangere vrouw en haar ongeboren baby zijn gisteren om het leven gekomen in Gembloux, in de provincie Namen. De vrouw werd onwel en botste tegen een lantaarnpaal, meldt L’Avenir.

Volgens de Waalse krant raakte de acht maanden zwangere vrouw iets na 16 uur onwel achter het stuur en botste ze met lage snelheid tegen een paal op de Avenue de la Faculté.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar voor de bestuurster kwam alle hulp te laat. Ook haar ongeboren kind kon niet gered worden. De doodsoorzaak van de vrouw is nog niet bekend.

In de auto zat ook de partner van het slachtoffer. Hij werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis van Ottignies overgebracht.

Ook dode in Henegouwen

Ook in Ormeignies, een dorp bij de Henegouwse stad Aat, kwam een man om het leven bij een verkeersongeval. De dertiger verloor de controle over het stuur, ging aan het slingeren met zijn auto en knalde tegen een boom. Bij het ongeval waren geen andere auto’s betrokken. 

Het is niet de eerste keer dat er op die plek, de Chaussée de Valenciennes, een ongeluk gebeurt. Vaak wordt er te snel gereden. Het is nog niet duidelijk of dat nu ook het geval was.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.