Hoofdkwartier federale politie geteisterd door ongewoon groot aantal muggen

THINKSTOCK
Een gespecialiseerde firma heeft in het hoofdkwartier van de federale politie in Brussel een ongewoon groot aantal muggen verdelgd. Dat schreef La Dernière Heure vandaag en de woordvoerster van de federale politie bevestigt het.

In het gebouw van de federale politie tussen de Koningstraat en de Pachecolaan, waar vroeger het Rijksadministratief Centrum was, werd de voorbije dagen een ongewoon groot aantal muggen opgemerkt. De insecten teisterden de verdiepingen van -3 tot 3. Op de drie kelderverdiepingen bevinden zich vooral archieven, de andere drie verdiepingen worden vooral gebruikt voor vergaderingen. Een gespecialiseerde firma stelde vast dat de muggen afkomstig waren van waterbassins in de kelder.

De firma kon de levende muggen verdelgen, maar de larven overleefden het. De specialisten kwamen vrijdagnamiddag terug om de larven met een straffer product te bestrijden. Nadien werden de ruimtes verlucht. De situatie is volgens woordvoerster Tine Hollevoet opnieuw onder controle en alle personeel kan vanaf maandag gewoon aan de slag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.