Honden van Marieke Vervoort even vermist nadat ze samen waren weggelopen

De labradors Zenn en Mazzel zijn samen weggelopen uit de woning van Marieke in Diest.
RV De labradors Zenn en Mazzel zijn samen weggelopen uit de woning van Marieke in Diest.
De honden van rolstoelatlete Marieke Vervoort waren vandaag een tijdje vermist. De labradors Zenn en Mazzel waren samen weggelopen uit de woning van Marieke in Diest. Intussen zijn ze alweer terecht.

De rolstoelatlete was er het hart van in. Ze plaatste een foto van Zenn en Mazzel op Facebook, met de vraag 'Kijken jullie mee uit aub?'. Zenn is al jaren de onafscheidelijke begeleidingshond van Marieke. Sinds een half jaar had hij er een maatje bij gekregen, de donkere Mazzel. Op sociale media werd de oproep massaal gedeeld. De verdwijning werd gemeld bij de site Lost Dogzzz. Een medewerker van de vzw had in de namiddag de honden gezond en wel teruggevonden vlakbij het huis van Vervoort, waar ze zich verscholen hadden.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Maike van Gool

  oei !!!! gelukkig terug!

 • Freddy De Vos

  Gelukkig zijn de honden snel teruggevonden! :)

 • Annique Vantorre

  Zijn jullie niet beschaamd over zulke grove opmerkingen? Ten eerste is weggelopen honden voor ELKE hondenliefhebber een drama. En ten tweede gaat het hier om de grote vrienden van een gehandicapt meisje. Dat is dus idd NIEUWS en idd een zeer schokkende gebeurtenis. Onmensen !

 • Ann Van der borght

  Een geluk dat ze terug zijn Marieke Het zijn waarschijnlijk je twee maten. Ik ben blij voor jou hoor❤️❤️

 • danny buyse

  Persoonlijk heb ik veel respect voor die vrouw. De pijn die deze vrouw al heeft moeten lijden is het controverse van vele Belgen die mentaal weinig weerbaarheid hebben, zie de hoge zelfdoding. Voor mij is dat wel belangrijk nieuws en een gerust gevoel dat de honden terug zijn want veel is er niet in haar leven die haar nog iets kan bieden door haar gezondheid.