Hitsig koppel biedt 100 euro voor vrijpartij in combi tijdens Gentse Feesten

(archieffoto)
Bob Moors (archieffoto)

De Gentse politie kreeg afgelopen nacht  tijdens de Gentse Feesten een oneerbaar voorstel van een hitsig koppel. "Het koppel bood enkele politie-inspecteurs 100 euro om de combi even te mogen lenen. Toen ze informeerden wat de bedoeling was, verklaarden ze dat het een fantasie was om ooit eens van bil te gaan in een politievoertuig”, legt politiewoordvoerder Matto Langeraert uit. 

Het koppel werd door de politiemensen wandelen gestuurd. “We hebben geen plannen om 'hotel combi' op te richten”, lacht de politiewoordvoerder. “Het schept wel mogelijkheden wanneer we nog eens afgeschreven politiecombi’s verkopen”, lacht schepen van feestelijkheden Christophe Peeters (Open VLD). 
60 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bianca Cools-Boonen

  Ze konden er maar plezier aan gehad hebben en de politie in kwestie een aardig zakcentje. Ge zijt ne zeveraar als ge beweert dat ge t nie zou aannemen als je zelf politie zou zijn! Het leven is aan de durvers! Bende zuurpruimen...

 • Rudy Mestdag

  Ze mochten mischien niet mee doen .

 • Tony Raman

  Als ge de fikken belt zijn ze der in ne 'wip.

 • André Gijbels

  Van de bil gaan met sirene aan en door de straat rijden

 • Jan Standaert

  Gewoon plat is niet plat genoeg meer.