Hevige brand bij transportbedrijf in Tienen

Hevige brand bij transportbedrijf Saelens in Tienen.
Kristien Bollen Hevige brand bij transportbedrijf Saelens in Tienen.

Bij het transportbedrijf Saelens aan de Hamelendreef in Tienen (Vlaams-Brabant) brak deze ochtend een zware brand uit. Op de terreinen achter het bedrijf vatte een vrachtwagen door een nog ongekende reden rond 6 uur vuur. Gelukkig werd die  tijdig opgemerkt en konden andere vrachtwagenchauffeurs die nog in hun cabine lagen te slapen zich tijdig in veiligheid  brengen. 

De brandweerkorpsen van Tienen, Aarschot en Diest rukten massaal uit. Bij de brand waren er  enkel kleine explosies te horen. De spuitgasten moesten de grote middelen boven halen en konden zo voorkomen dat de vlammen oversloegen op het bedrijf zelf. Wel ging de vrachtwagen totaal in  vlammen op, net zoals een tank en een stapel houten paletten die in de buurt stonden. Bij de brand vielen gelukkig geen gewonden.

De brandweer rukte massaal uit.
Kristien Bollen De brandweer rukte massaal uit.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ronny Van de Wal

    Fred Fourgon: Yep,deed ik ook in de tijd toen ik nog reed.Reden: Soms kom je zo laat aan en is het de moeite niet meer om naar huis te rijden en neem je de verplichte rusttijd dan maar op het terrein van je werkgever.Je kan dan zomaar een paar uur rust meer meepikken.Is het aangenaam? Neen,maar je rust wel langer.

  • Fred Fourgon

    Vrachtwagenchauffeurs die in hun cabine liggen te slapen achter de terreinen van de transporteur?