Exclusief voor abonnees

Het verlof van de virologen: “Een vakantieoord met mondmaskers spreekt me niet aan”

Steven Van Gucht
Wouter Van Vooren Steven Van Gucht
“Reis niet, of alleszins niet te ver”, zo raadden onze virologen al aan. Maar hoe proberen zij iets van hun zomer te maken? “Ik hoop maar dat er geen tweede golf uitbreekt, anders mag ik mijn verlof vergeten.”

Je hebt 2% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marnique Claeys

  We wensen dat het even coronastil mag blijven, en dat alle virologen kunnen genieten van een welverdiend verlof!

 • Ludovic De Beuckeleer

  spreken zij die geen mondmasker dragen maar de bevolking het wel opleggen en ze gedwongen thuis hebben laten zitten. eerlijk gezegd heb ik geen goed woord over voor die personen maar ook voor onze politiekers want die hebben het laten regeren van het land overgelaten aan de virologen, elke mens met gezond verstand weet wat hij met doen en daar hebben we die onheilsprofeten niet voor nodig.

 • Norbert Van Leuven

  Nederland met zijn minder beperkingen is vakantieland bij uitstek

 • stefan crama

  2020, een jaar om snel te vergeten. Vakantie in eigen land trekt op niets omwille van een hoop beperkingen en het buitenland is nauwelijks een optie wegens het risico op besmetting.

 • Jeanpol Buyle

  Thuisblijven is de boodschap, alvast niet in propvol vliegtuig kruipen