Ga naar de mobiele website
^ Top

Het nieuws uit jouw buurt: nu ook op homepage HLN.be

HLN
Het Laatste Nieuws weet wat er leeft. Ook héél dichtbij in jouw gemeente. Daarom krijgt het regionieuws sinds vandaag een prominentere plek op de homepage van HLN.be met een eigen 'regio-box'. 

Zorg dat je je postcode ingeeft onderaan die box. Zo krijg je altijd meteen het nieuws uit jouw streek op onze homepage. Nog makkelijker? Zorg dat je ingelogd bent op HLN.be (klik helemaal linksboven op 'aanmelden') en je gemeentenieuws staat al automatisch op je te wachten. Uiteraard kan je ook nog steeds via de navigatie bovenaan doorklikken naar hln.be/regio.   

Het Laatste Nieuws is met meer dan 200 correspondenten ook regionaal veruit het grootste nieuwsmerk van Vlaanderen. Maar we maken niet alleen zelf nieuws. Ook jij doet dat. Dagelijks plaatsen tientallen mensen foto's op de site over wat er leeft in hún straat, dorp, gemeente of stad. Van een feestelijke buurt-barbecue tot de topscorer bij de preminiemen. Want al die positieve kleine dingen, dat vinden wij óók groot nieuws.  

We tonen graag nog eens hoe je die leuke foto's kan opladen op onze website.
1. Surf naar hln.be/regio en kies je gemeente
2. Klik bovenaan op 'In Beeld'
3. Plaats jouw foto in de categorie die het best past bij het onderwerp  
De mooiste foto's krijgen een ereplek in de papieren krant. Ik wens je veel plezier, en beloof dat we ook de komende maanden volop verder blijven investeren in nieuws uit jouw buurt.  

Dimitri Antonissen Adjunct-hoofdredacteur  

(ps: heb je een goede suggestie of opmerking om HLN.BE/regio nog beter te maken, mail me rechtstreeks op da@hln.be)

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Gesponsord

Meld een bug