Het Laatste Nieuws zoekt jongeren die Rode Neuzen Dag-reporter willen worden in hun school

Toekomstige journalisten opgelet!

Zit jij op een Rode Neuzen School, heb je een (rode) neus voor journalistiek en wil je verslag uitbrengen over Rode Neuzen Dag op jouw school? Aarzel dan niet en stel je kandidaat om Rode Neuzen Dag-reporter te worden! 
Ambassadeurs Rode Neuzen Dag 2019 - Jonas Van Geel, Koen Wauters, Jens Dendoncker, Birgit Van Mol en Jonas Van Geel
DPG Media Ambassadeurs Rode Neuzen Dag 2019 - Jonas Van Geel, Koen Wauters, Jens Dendoncker, Birgit Van Mol en Jonas Van Geel

Ook dit najaar zal Vlaanderen zijn Rode Neus opzetten om de Vlaamse jongeren te helpen om hun mentale en fysieke weerbaarheid te versterken. Dit jaar is uw krant Het Laatste Nieuws partner van de goededoelen-actie en daarom willen wij jongeren de kans geven om zélf hun school in de kijker te zetten op onze platformen.  Volg je of geef je les op één van de deelnemende Rode Neuzen Scholen, heb je een neus voor journalistiek en wou je altijd al eens schrijven voor een krant? Ben je daarenboven altijd in de weer met je smartphone om live verslag uit te brengen van wat er rond jou gebeurt? Twijfel dan niet en stel je kandidaat om dé Rode Neuzen Dag-reporter te worden voor jouw school en zet de acties op jouw school op een leuke manier in de kijker.

Alle geselecteerde Rode Neuzen Dag-reporters zullen uitgenodigd worden op een interactieve workshop journalistiek en sociale media, gegeven door een ervaren journalist van Het Laatste Nieuws. De workshops vinden plaats in de buurt van de deelnemende scholen per regio, met dank aan onze partner Belfius die hun kantoren hiervoor openzetten! Tijdens die workshop wordt ook alle informatie over Rode Neuzen Dag gegeven en krijg je te horen wat je als Rode Neuzen Dag-reporter allemaal mag verwachten. Hoe deelnemen? Stuur een mailtje naar Joyce.van.de.winkel@dpgmedia.be met een leuke kandidatuur. Dit kan gaan van een video, een artikel tot een meme of een social media bericht. Uit de inzendingen kiezen wij een aantal kandidaten per regio die uitgenodigd worden op onze workshops, vermeld dus zeker al in je mailtje welke workshop jij zou kunnen volgen! 

In welke Belfius-kantoren vinden de workshops plaats? 

2/10 om 13H30 - Gent (Kouter) - Workshop 1

2/10 om 16H30  - Aalst - Workshop 2

9/10 om 13H30 - Tienen - Workshop 3

9/10 om 16H - Halle - Workshop 4

16/10 om 13H30 - Antwerpen (Ekeren) - Workshop 5

16/10 om 16H - Mechelen - Workshop 6

23/10 om 13H30 - Hasselt - Workshop 7

23/10 om 16H - Mol - Workshop 8

30/10 om 13H30 - Kortrijk - Workshop 9

30/10 om 16H30 - Brugge - Workshop 10

Rode Neuzen Dag LOGO
RV Rode Neuzen Dag LOGO6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • DIRK VAN DESSEL

  EINDELIJK ! Met een eigen Vlaams "Gelijkekanseninstituut" kan wat UNIA verkleedt als "positieve actie"(sic) eindelijk afgeschaft worden zodat ELK bevolkingssegment, dus ook autochtonen, werkelijk GELIJKE kansen krijgen van een nog op te richten Vlaams "GELIJKEkanseninsituut"

 • Rik Bogaert

  Een ander moet het weer doen, gratis zeker?

 • Bernd Vaes

  Die rode neuzen dag gaat volledig aan zijn doel voorbij! Zoveel reclame voor iets, dat weinig aarde aan de dijk brengt. Hoezo? Het is veel belangrijker de scholieren te motiveren voor het klimaat, dan voor een tijdelijk verschijnsel!!

 • Robert De Fruytier

  Hugo Schelstraete:Waarschijnlijk eerst een groot deel van afromen om de organisatoren en de ceo's van die bedrijven te betalen.komt elk jaar terug;moet goed opbrengen al die ophalingen per jaar,die steeds weerkomen.De staat kan niets geven(12 miljard te kort),ze geven liever miljoenen Euro's aan vreemde landen.

 • Karel Van Geel

  De jeugd minder pamperen en ze van jong af aanleren dat ze moeten presteren om er te komen omdat zoals in de natuur enkel de sterkste overleven zal zeker helpen om onze jeugd slagvaardig te maken en dat kost niets. Een tweede voordeel is dat we hiervoor niet moeten luisteren naar de psychologisch zever van kwakzalvers en en fletse show van BV-tjes moeten aanschouwen.