Heroïne in de badkamer, wiet in de keuken en 15.000 euro aan merkkleding gevonden bij drugsdealers

Politie Antwerpen
De politie van Antwerpen heeft bij twee huiszoekingen grote hoeveelheden drugs, luxekledij en cash geld in beslag genomen.

Het wijkondersteuningsteam betrapte enkele weken geleden een 'runner' op heterdaad bij de verkoop van heroïne en cocaïne. Het onderzoek leidde tot twee huiszoekingen, één in de omgeving van het Sint-Jansplein en één in Mortsel. Bij één van die huiszoekingen vond de politie aardig wat.

Verstopt in het plafond van de badkamer vonden de inspecteurs een kilogram heroïne. In de keukenkast zat dan weer een halve kilo marihuana. Overal in het huis werd ook merkkleding gevonden, voor een totale waarde van 15.000 euro. Verder slingerde er 9.500 euro cash rond in de woning en lagen er maar liefst 19 gsm-toestellen. Al deze spullen zijn in beslag genomen. Twee verdachten (29 en 31) zijn aangehouden.

Politie Antwerpen7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • dominique castelein

  ons beelsken zal toeteren dat de politie in A'pen niets doet,groot verschil tussen haar tijd als geimporteerde commissaris en nu,nu gebeurt er iets en zij kan het niet langer verbieden

 • Master Vanhoof

  Legaliseer drugs zodat overheid kan controleren en verdienen dan ontneem je deel geld van de barons. Alcohol is legaal en heeft ook al veel levens kapot gemaakt

 • Serge Van den Bosch

  En nu de advocaten van de schuldigen zoeken naar procedurefouten en vrij zijn ze weer!!! Leve België

 • Marc Baeyens

  Men spreekt over die zogenaamde wijken waar de politie geen zaken heeft waarschijnlijk. Waar de jongeren met luxe wagens rond paraderen.

 • Leila Ali

  Geef ze maar een zware straf want drugs heeft vele levens kapot gemaakt !!!