Herlees hoe gedetineerde met penitentiair verlof bloedbad aanrichtte in Luik

Reuters/rv
Een man heeft in Luik twee agentes en een voorbijganger doodgeschoten en daarna een vrouw in een school gegijzeld. De politie kwam massaal ter plaatse en heeft de dader doodgeschoten. Het gaat om een dertiger die pas gisteren uit de gevangenis kwam met een uitgaansvergunning. Volg hier de ontwikkelingen in onze liveblog. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.
BELGAONTHESPOT369 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eddy Claes

  Gewoon ter info, Calvo is schepen van vermaak in Mechelen dus ik zie niet in wat zijn verantwoordelijkheid in deze materie zou kunnen zijn. Vermaak is trouwens verboden bij de islam dus beste mensen open nu eens jullie ogen voor de islam ze sluit.

 • Kurt Christiaens

  Stel de ministers hiervoor verantwoordelijk alsook Europa.... wie schaffen das .... heeft al heel veel slachtoffers gemaakt.... Dit kunnen wij niet langer meer door de beugel laten gaan .... niemand neemt zijn verantwoordelijkheid op .... eerste minister .... minister van veiligheid .... en noem maar op ... dat zijn de verantwoordelijke naar mijn inziens .... Dit kan echt niet langer meer ....ze zouden die kerel nog een medaille gegeven hebben zo naïef zijn zij

 • Alfons Hendrickx

  en wie is er verantwoordelijk als zulke daden gebeuren,hij staat onder toezicht van de staat ,dus iemand is verantwoordelijk!!!!

 • Peter Buyck

  Het ging al 13x goed waarom nu niet? Radicalisatie of schijnradicalisatie? Bvb om de moslims te stigmatiseren. Waar zijn de katholieken nu? Elke week trouw naar mijnheer pastoor luisteren 'vergevingsgezindheid' prekend die blijkbaar maar geldt tussen 10u en 11u op zondagmorgen... 'Vergeef ons onze schulden zoals wij schulden vergeven...'

 • Sjonny Martero

  Geens en Jambon zijn duidelijk niet op hun gemak. Slechte ministers. Zoveel is duidelijk.