Heiko leerde Sara vorig jaar kennen op Dodentocht, vandaag vraagt hij haar ten huwelijk aan finish

Heike vraagt zijn Sara ten huwelijk na de dodentocht.
PVH Heike vraagt zijn Sara ten huwelijk na de dodentocht.
Aan de finish van de Dodentocht in Bornem is de opluchting bij velen groot. Voor Heiko Verhelst daarentegen moest het spannendste moment dan nog komen. Hij vroeg na honderd kilometer zijn vriendin, Sara De Craemer, ten huwelijk.

Het uitwandelen van de vijftigste editie van de Dodentocht is sowieso al een speciaal moment, maar Heiko en Sara zullen zich deze wandeltocht om een heel andere reden herinneren. Heiko ging bij het aankomen namelijk op zijn knie. Een jaar nadat hij Sara had leren kennen op de Dodentocht.

Het sportieve duo leerde elkaar zo’n jaar geleden kennen en om hun liefde te bezegelen, ging Heiko op zoek naar een origineel huwelijksaanzoek. Omdat de twee een passie voor sport delen, vond Heiko zijn vijftiende deelname aan de beruchte Dodentocht het perfecte moment. Met een ring in zijn zak wandelde hij de vermoeiende honderd kilometer uit met slechts dat ene doel voor ogen: Sara ten huwelijk vragen.

Aanzoek

Bij aankomst haalde Heiko dan uiteindelijk na lang afzien de ring uit zijn zak en terwijl de toeschouwers hem toejuichten, ging hij op de knie. Sara zei uiteraard volmondig ja.

Naar jaarlijkse gewoonte wandelde Heiko opnieuw mee met de Goededoelstappers die dit jaar ten voordele van de Muco Vereniging stapten. In totaal namen er 13.000 wandelaars deel een de Dodentocht.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jammy cappon

  Proficiat Sarah en Heiko.

 • Sara Louagie

  Een hele dikke proficiat heiko

 • Marie-Jeanne Jacobs

  Prachtig gebaar. Zeker een reden om de finish te halen. Proficiat en veel geluk samen!

 • Chris Vansteenbeeck

  Proficiat Heiko

 • Lucien Mertens

  Top.