Heidi Van Tielen krijgt te horen dat ze gaat draaien op de Student Kick-off in Gent... voor 30.000 man

vmma

Qmusic-dj's Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen ruilen vanaf morgen 27 september een week lang van leven. En dat betekent ook dat hun agenda's worden uitgewisseld. De eerste dag van de 'Life Swap' is meteen pittig voor Heidi. Zij kreeg deze ochtend van Sam te horen dat ze zijn plaats zal moeten innemen als dj op de Student Kick-Off op het Sint-Pietersplein in Gent.

Geen simpele opdracht, want Heidi heeft nog nooit eerder alleen achter een draaitafel gestaan. "Ik kan dat toch helemaal niet, ik heb nog nooit alleen gedraaid in mijn leven. Ik ken niks van de technische kant of de opbouw ervan", lacht Heidi. Om haar klaar te stomen voor de dj-set, gaan ze op zoek naar iemand die haar haar nog een spoedcursus dj'en kan geven.

Heidi draait morgen in Gent van 23u tot 00u20 voor meer dan 30.000 feestende studenten. Luisteraars kunnen het hele avontuur volgen bij Qmusic tijdens de ochtendshow, op Qmusic.be en via de social kanalen van Sam en Heidi.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.