Heeft u deze man gezien? Hij randde vrouw aan in Zoniënwoud

Een schets van de dader van de aanranding.
Federale politie Een schets van de dader van de aanranding.
De federale politie heeft op vraag van het parket van Halle-Vilvoorde een opsporingsbericht verspreid over een aanranding in het Zoniënwoud in Hoeilaart. Op maandag 18 maart werd daar een jonge vrouw aangevallen en de politie is op zoek naar de dader.

De feiten gebeurden omstreeks 16.50 uur. Het slachtoffer kon zich gelukkig verweren en slaagde erin om aan haar aanrander te ontkomen. Ze kon ook een beschrijving van hem geven.

Boksersneus

Het gaat om een man van rond de 20 jaar. Hij is ongeveer 1,75 meter groot, slank gebouwd en hij heeft een getaande huidskleur. Hij had kort zwart haar, een boksersneus en een beginnende snor. Op het moment van de feiten droeg hij een grijze donsjas met kap en donkere kledij. Hij had ook een rugzak bij zich en sprak Frans.


De speurders zijn niet alleen op zoek naar hem, maar ook naar een belangrijke getuige. Die werd tijdens de feiten in de buurt gezien. Het gaat eveneens om een man met een getaande huidskleur en met een diamantvormige tatoeage op de linkerzijde van zijn nek.


Wie informatie heeft over de zaak, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie. Dat kan via het gratis nummer 0800/30.300 of via e-mail naar opsporingen@police.belgium.eu   
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lilly Daems

    Is de politie te dom om hem zelf te zoeken ? Als we als burger iets vragen krijgen we ook te horen dat het niet onze zaak is ! Wel politie , tis niet mijn zaken , jullie zijn toch beter dan ons boerkes ? Bewijs het nu !

  • chris hellemans

    Getaande huidskleur ??? Mag er in een opsporingsbericht ook al niet meer van een vreemdeling gesproken worden ? Moeten zelfs aanranders verzwegen worden ??? Waar gaat dit eindigen ???