Hallucinant: ezeltje vastgebonden en verkracht op kinderboerderij

.
JV/rv .
Hallucinant. Een jonge ezel is in de kinderboerderij van recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas vastgebonden en misbruikt. De politie heeft een onderzoek geopend.

Met walging en ongeloof wordt op recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas gereageerd op wat er zich zondagnacht heeft afgespeeld. Toen is een groep mensen over de omheining van het domein gekropen om de kinderboerderij te bereiken, waar ze zich hebben vergrepen aan een jonge ezel. Eén van de verzorgers trof 's ochtends het ezeltje aan in zijn hok, vastgeplakt met tape en vastgebonden. Het diertje bleek door mensen te zijn verkracht. "Vermoedelijk waren ze met vier of vijf. Als je de moeder in bedwang wil houden, kun je dat niet alleen. Het is om ziek van te worden", reageert De Ster-directeur Pieter Debaets.

De politie van Sint-Niklaas heeft intussen een onderzoek geopend en neemt de zaak ernstig. "Dit gaat om dierenmishandeling. We voeren een opsporingsonderzoek naar de feiten die zich op De Ster hebben afgespeeld", klinkt het. Op het provinciaal recreatiedomein volgen ze nauwgezet de toestand van het ezeltje op, in samenspraak met een dierenarts. Er worden ook extra veiligheidsmaatregelen genomen. "Dit is zo gruwelijk en beestachtig. Maar het is moeilijk om continu de kinderboerderij in de gaten te houden. Daarom zullen we niet anders kunnen dan ons wenden tot camerabewaking."
75 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Michelle Vliegenthart

  Er moet DNA bewijsmateriaal bijgehouden worden! Haren enzovoort! Dit zijn al feiten die hoog staat op psychopathie en die mensen zijn of zullen zeker in het systeem komen! Camera’s ( meerdere!: ook waar ze weg kunnen rijden: auto!) opgehangen worden! De politie doet niet genoeg om deze op te pakken. Ik zou alles in mijn macht doen! Misschien heb ik mijn roeping gevonden, monsters!

 • danielle claes

  Hoe ziek moet men zijn ...bah !

 • Chris Roelandt

  Binnenkort komt er iemand aan het ezeltje en de moeder bijt van schrik .....dan krijgt ze nog een spuit omdat ze niet meer past op de kinderboerderij ook !

 • Chris Roelandt

  Waar zijn jullie camera’s, kinderboerderij de Ster ?

 • regy demeersseman

  In sommige culturen is seks met schapen en ezels schering en inslag. Walgelijk en onmenselijk. De samenleving is ziek , ik ben ondertussen 73 jaar en heb gelukkig nog een wereld gekend waar mensen met elkaar en met dieren omgingen zoals het hoort.