Haal een stukje Océade in huis

Ook het reusachtige skelet wordt te koop aangeboden op de veilingsite.
Troostwijk Auctions Ook het reusachtige skelet wordt te koop aangeboden op de veilingsite.
Océade is niet meer. Op 30 september sluit het Brusselse zwemparadijs definitief de deuren. Wie nog een souvenir van het park in huis wil halen, kan nu wel bieden op zijn favoriete Océade-relikwie. Want zeg nu zelf: wie wil er geen hangbrug of plastic haai in zijn tuin?

Binnen minder dan drie maanden is het gedaan met zwemmen op de Brusselse Heizel. Na dertig jaar doet Océade de boeken toe. Voor velen gewezen zwemmers verdwijnt met het waterparadijs ook een flinke portie jeugdsentiment.

Wie wil kan gelukkig wel een stukje van het park overkopen. Het subtropische zwembad wordt volledig gestript en de hele inboedel wordt online geveild. Van lockers tot pompen en decoratie. Alles wordt op veilingsite Troostwijk aan de man gebracht. Je kan nog tot 27 september bieden. Wie op dat moment het hoogste bod plaatste, mag de spullen in Brussel komen oppikken.

Onder de meer dan 400 loten waarop je kan bieden, zitten een paar zeer opvallende decoratiestukken. Ideaal voor wie zijn tuin of zwembad wil omdopen tot piratenparadijs.

De Océade-mascotte
Troostwijk Auctions De Océade-mascotte
Een vuilbak in een ton
Troostwijk Auctions Een vuilbak in een ton
De immense hangbrug boven het zwembad
Troostwijk Auctions De immense hangbrug boven het zwembad
Het kanon
Troostwijk Auctions Het kanon
Een decoratief schip voor aan de kant van het zwembad
Troostwijk Auctions Een decoratief schip voor aan de kant van het zwembad
Een reclamebord in piratenstijl
Troostwijk Auctions Een reclamebord in piratenstijl
Een gigantische haai om je tuin mee op te fleuren
Troostwijk Auctions Een gigantische haai om je tuin mee op te fleurenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.