Grote politieactie in Oudenburg tegen vluchtelingen gestaakt

Bart Boterman
De politie van Oudenburg heeft de grote actie in het kader van de vluchtelingenproblematiek gestaakt. Er werden slechts vier vluchtelingen aangetroffen. Ze werfen geïdentificeerd, gecontroleerd, gefotografeerd en terug vrijgelaten met een bevel om het land te verlaten. 

De hele buurt werd uitgekamd, maar dat leverde dus niet het verhoopte resultaat op. Wel werden gestolen rieken, schoppen en werktuigen gevonden in de maïsvelden. Die werden allicht ontvreemd uit tuinhuizen tijdens de massale vechtpartij van maandagnacht. Volgens Kris Depovere, korpschef van PZ Kouter, volgen binnenkort nog acties. 

Bart Boterman
Bart Boterman41 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erik Desloover

  toogpraat pas de wetten aan !! genoeg is genoeg

 • Patrick Vandeputte

  Ik lees hier alleen doe dit, doe dat. Maar geen enkele doordachte actie die op wettelijke gronden berust. Toogpraat dus.

 • Tom Faes

  en .....waar zit de Theo , arme Theo. nva wil deze problemen niet oplossen. Dit is voor ons een goed verkiezing item . Dus Theo de problemen laten aanslepen , gehoord ?( opdrachtgever : De Wever Bart.)

 • oswald billiet

  Schengen, Schengen en nogmaals Schengen. Het is de enige oplossing, Schengen opschorten. Zo kunnen wij opnieuw de grens sluiten. Maar dat zal Europa nooit als vergissing toegeven. Heel die immigratie zou zonder Schengen nooit gebeurd zijn.

 • Pieter Andre Winters

  Het gekregen papiertje zal waarschijnlijk zijn nut hebben op het toilet om letterlijk en figuurlijk hun gat mee af te vegen. Ze lachen de overheid gewoon vierkantig uit en diezelfde overheid zag dat het goed was en lachte op haar beurt haar onderdanen uit. Voor mij is het meer dan genoeg geweest.