Groep van vijf jongens randt minderjarig meisje aan na fuif in Limburgse Neerpelt

De zaal waar de feiten gebeurden.
Google Maps De zaal waar de feiten gebeurden.
De politie van de zone HANO is op zoek naar vijf jongeren die een minderjarig meisje (17) aangerand zouden hebben na een fuif in Sint-Huibrechts-Lille, een deelgemeente van het Limburgse Neerpelt. De feiten zouden vorig weekend gepleegd zijn na de fuif Liller Giganacht in de parochiezaal van Lille.

Het meisje zou tussen half twee en twee uur op zondagmorgen 28 januari het feestje verlaten hebben en op de parking van het parochiecentrum benaderd zijn door een groep van vijf jongeren. Die zouden haar vervolgens hebben aangerand. De daders worden rond de 20 jaar geschat. Een van hen zou volgens het slachtoffer een grijze trui hebben gedragen.

De jonge vrouw was erg onder de indruk van de feiten en contacteerde de politie om aangifte te doen. Die laatste heeft nu een oproep gedaan naar getuigen of mensen die iets weten over de zaak. Iedereen kan zich melden bij de politiezone HANO tijdens de kantooruren op 011/44.08.20
96 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • bert paulussen

  Er zal een tijd komen dat men met ongeloof terugkijkt op deze belachelijke tijd toen men het crapuul nog pamperde en nauwelijks strafte. Ik besef dat nù al.

 • GASTON DE WINTER

  Komen die hier nu niets anders doen dan zoiets, stuur die gewoon terug, Belg of geen Belg!!!!!!!!!

 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  Een "met een grijze trui" is dat al qua info? Hoe kan de bevolking mede ingeschakeld worden ter opsporing als zelfs niet geweten mag worden uit welk bevolkingssegment de daders afkomstig zijn ?

 • latifa bouassem

  Ongelooflijk!!!!

 • Marc Baeyens

  Die 5 zullen wel op verzachtende omstandigheden kunnen rekenen van ons gerecht en linkse instellingen voor gelijke kansen.