Gokverslaafde ramkrakers slaan twee keer op korte tijd toe in zelfde Panos

Hans Verbeke
Afgelopen nacht zijn in Vichte twee gokverslaafde dieven opgepakt die even voordien een ramkraak hadden gepleegd op een vestiging van de broodjeszaak Panos, in de Marktstraat in Izegem. 

Rond middernacht verbrijzelden ze de glazen toegangsdeur van de broodjeszaak, drongen naar binnen en pikten de geldlade uit de kassa. Een bovenbuur zag hoe ze vervolgens op de loop gingen in de richting van de Grote Markt. 

Een tijdje nadien moesten de gangsters stoppen voor een controle langs de N36 in Vichte. Toen de politie hun voertuig controleerde, vond ze niet alleen de hamer die gebruikt werd bij de ramkraak in Izegem maar ook een voorraad kleingeld en een zelfgemaakte bivakmuts.

Het duo bekende dat ze ook op 6 december al op identieke wijze een ramkraak pleegden in dezelfde broodjeszaak. Ze waren uit op geld, om hun gokverslaving te financieren. De mannen van rond de 20 jaar oud uit Izegem en Harelbeke hadden hun buit van de vorige keer inmiddels vergokt. Beiden zijn aangehouden. 

Hans Verbeke1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jean-pierre rejek

    Leg maar ééns uit wie voor de kosten kan opdraaien ,de eerlijke man in de straat ,want als de verzekering betaald rekenen ze door aan de verzekerden en die de kosten hebben gemaakt die liggen op hotel .