Gojibessen van Purasana teruggeroepen vanwege... nicotine

Shutterstock
Het bedrijf Purasana laat twee verpakkingen van gojibessen terugroepen. Er werd nicotine aangetroffen. Dat meldt het bedrijf vanavond zelf in een persbericht. 

Het gaat om "Bioshop Gojibessen" en "Gojibessen", beiden in een verpakking van 200 gram. De lotnummers zijn respectievelijk PTR160446-02/11 en PTR160446-02/01, de houdbaarheidsdata respectievelijk 30 november 2018 en 30 januari 2019. Nog volgens het bedrijf werden de bewuste verpakkingen verkocht van oktober 2016 tot heden.

Het bedrijf vraagt haar klanten het product niet te consumeren en terug te brengen naar het verkooppunt, waar het zal worden vergoed. Voor bijkomende informatie kunnen consumenten contact opnemen met het kantoor van Purasana, op het nummer 057/20.06.75. 

Purasana5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik lagrou

  nicotine word gebruikt als beestjes doder Een soort natuurlijk bestrijdingsmiddel Is in vele landen zo daarom steeds uw groenten -fruit wassen soms lieveheerdiertjes hier maar dit ook niet ideaal Blijkbaar velen onwetend

 • Matti Op de becs

  Lijkt me redelijk normaal dat deze bessen nicotine bevatten ze komt uit de nachtschade familie (tomaten, aardappel, paprika en aubergine,... ook nicotine bevatten)

 • george patrick martou

  waarschijnlijk door de tabak die ze gebruikten als bestrijdingsmiddel in de sproeistof tegen insekten ?

 • Paul Corvair

  Ook alle sigaretten uit de handel nemen, die hebben nog meer nicotine, maar die brengen teveel geld in de staatskas.

 • Peggy Geerts

  Hoe komt dat daar nu weer in terecht ???

Video