Gianni duikt met vriendin en zoontje (1) onder nadat zijn woning beschoten werd: "Hebben de daders mij met iemand anders verward?"

Gianni B., zijn vriendin en hun zoontje van 1 jaar duiken onder na de schietpartij op hun woning van afgelopen dinsdagnacht. Er werden toen vier schoten op hun appartement aan de Turnhoutsebaan in Schilde gelost. De daders probeerden ook de nieuwe Mercedes, die Gianni in bruikleen heeft, in brand te steken. Uiteindelijk werd een kogel door de voorruit van de auto geschoten.

"Tot ik weet wie er achter deze schietpartij zit en waarom ik in het vizier word genomen, blijf ik weg uit mijn appartement", laat Gianni weten. "Ik heb een veilig adres elders gevonden. Eén kogel kwam in de babykamer terecht. Stel je voor dat mijn zoontje van 1 jaar toevallig was gaan rechtstaan, dan had de kogel hem getroffen."

Gianni B. was jarenlang ruitenwasser, maar is sinds kort op zoek naar een nieuwe job. Hij zegt niets te maken te hebben met het drugsmilieu in Antwerpen. In die context zijn het afgelopen jaar al twintig gelijkaardige schietpartijen geweest.

"Ik heb een blanco strafblad, ik heb nooit in de haven gewerkt en ik heb nooit iets met drugs te maken gehad. Dus hou op met deze schietpartij te linken aan het drugsmilieu. Tenzij de daders zich natuurlijk vergist hebben en mij met iemand anders verward hebben. Daarom getuig ik ook in de media. Misschien gaan zij zo hun vergissing inzien." 
54 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Voets

  Als men niet betrokken is hoeft men ook niet onder te duiken !

 • Jacques Pauwels

  Ok,misschien is hij onschuldig, maar toch wordt de woning beschoten,geleende Mercedes in brand gestoken,gaat onderduiken...en Frank "de tank" een stijptoptant, "loopt" rustig rond,awel ik begrijp dat niet.

 • Giwdul Reobv

  Nieuwe Mercedessen in bruikleen geven noemt met in Nederland Katvangerij en is geen bezigheid waar de werkman gebruik van maakt, die trouwens meestal ook al geen veilig onderduikadres zomaar bij de hand heeft en ook heel zelden beschoten wordt in eigen woning.

 • didier de coster

  het verhaaltje stinkt , buikgevoel

 • Dick DECOCK

  Zoals gewoonlijk weer vele veroordelingen en conclusies zo enige kennis van feiten, en veelal vanuit jalousie omdat iemand met grotere wagen rondbolt, arm vlaanderen.