Gezocht: ouders in fermette, kind in strakke woning

Een fermette in Lummen.
Mine Dalemans Een fermette in Lummen.

Voor een reportage in Het Laatste Nieuws zijn we op zoek naar een koppel dat in een fermette woont, en één of meerdere kinderen heeft die in een strakke, moderne nieuwbouw leven. Als dat koppel in de fermette ook nog eens ouders heeft die in een rijhuis of boerderijtje wonen, dan bent u helemaal de familie die we zoeken. Mailen kan naar svb@hln.be, graag met vermelding van telefoonnummer.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Suzy Kooyman

    Mijn overleden echtgenoot stond mee aan de wieg van de hoevestijl begin jaren ‘70. Hij was de rechterhand van de “uitvinder” Jos Van Calster, de grootste bouwpromotor van de echte kwaliteitsvolle original “Van Calster fermettes” in Vlaanderen. De echte oude eiken balken gingen we zelf keuren in Noord-Frankrijk alvorens de kamion vertrok naar Hof ter Velde” in Halle-Zoersel. Het was een gouden tijd, zeker voor ons als jong koppel, maar er werd gewerkt dag en nacht !