Gezocht: Belgische winnaar van EuroMillions na 10 weken nog steeds niet bekend, ben jij het?

AFP
De Nationale Loterij is nog op zoek naar de vierde Belgische winnaar van de speciale EuroMillions Miljonairs-trekking van 23 februari 2018. De loterij roept die persoon op om zich te melden met het origineel, winnend spelticket.

Op dit moment zoekt de Nationale Loterij nog steeds naar de winnaar van de speciale trekking van EuroMillions van vrijdag 23 februari 2018. Die speciale trekking had een jackpot van maar liefst 174 miljoen euro en nog eens gegarandeerd 25 winnaars over de 9 deelnemende landen die elk 1 miljoen euro konden winnen via de 'My Bonus-code'. Bovendien garandeerde de Nationale Loterij dat er minstens één Belgische winnaar zou zijn.

Uiteindelijk waren er vier Belgen die - niet dankzij de winnende combinatie - maar dankzij hun 'My Bonus-code' 1 miljoen euro hebben gewonnen. Deze 'My Bonus-code' kunnen de spelers niet zelf kiezen, maar wordt gegenereerd door de computer bij de aankoop van het spelticket.

Drie winnaars bekend, één ontbreekt

Drie winnaars hebben zich ondertussen al gemeld, maar de Nationale Loterij zoekt actief naar de vierde miljonair, die zich nog niet gemeld heeft.

De winsten van de trekkingsspelen van de Nationale Loterij kunnen worden geïnd tot twintig weken, te rekenen vanaf de trekkingsdatum. Het winnend ticket waarover we het hier hebben is dus geldig tot zaterdag 14 juli 2018. De winnaar wordt daarom gevraagd zich uiterlijk op vrijdag 13 juli om 16u aan te melden op de zetel van de Nationale Loterij, Belliardstraat 25-33 te 1040 Brussel. Hij/zij kan hiervoor contact opnemen met cel Winnaarsbegeleiding op het nummer 0476/472 404. Uiteraard kan de winst uitsluitend uitbetaald worden als het origineel spelticket wordt voorgelegd.

Twee keer eerder

Ter herinnering, in het 82-jarig bestaan van de trekkingsspelen van de Nationale Loterij is het nog maar twee keer voorgekomen dat een winnaar zich nooit heeft gemeld. De laatste keer was bij de Lotto-trekking van 26 maart 2016, waarbij een winnaar zijn of haar winst van ruim 6 miljoen euro, ondanks de verschillende oproepen van de Nationale Loterij, nooit is komen ophalen.
40 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Bruyndonckx

  Ik speel dat onlain ze verwittigen toch voor kleine bedragen dus zal dat ook wel zijn voor grote bedragen denk ik of heb ik dat mis? Kan ook zijn mischien de mai verloren gegaan is .maar dat kan lotto toch controleren hoop ik

 • Geert Vaelen

  Misschien ticket in de achterzak van z'n broek gestoken en mee gewassen en niet meer leesbaar of kwijtgeraakt.

 • pattie dellbroek

  Aan Michiel en aan IEDEREEN: HOU JE STEEDS JE OUDE TICKETS, ook al denk je geen prijs, je ticket controleren met de ticket checker in winkel!!!!

 • Michel Bossier

  mja stom van mij om mijn formulierke weg te gooien na de trekkeng zonder de bonus te controleren .hier zit ik dan snik

 • Patrick Moorthamer

  Eigenlijk zou dit blijvend moeten gelden en niet beperkt tot enkele maanden.