Gezin zit al dagen zonder inboedel na conflict met verhuisfirma

Verhuisfirma pakt inboedel mee na conflict met verhuizer
Het had een snelle en eenvoudige onderneming moeten worden toen een gezin uit Sint-Truiden naar een appartement op ongeveer een kilometer van hun woonst zou verhuizen. Maar dat liep niet volledig volgens plan: niet alleen nam de verhuis veel meer tijd in beslag, door een conflict met de verhuisfirma zitten ze nu ook al drie dagen zonder meubels. Dat meldt TV Limburg.

Naar verluidt vroeg de firma plots 180 euro meer dan aanvankelijk was afgesproken en gingen de eigenaars niet akkoord. Ze weigerden de 550 euro te betalen, waarop de volle verhuiswagen weer vertrok.

Het gezin is nu afhankelijk van vrienden en familie voor kleding en moet het behelpen met de meubels de ze wel hebben. Ook de medicijnen voor de hoge bloeddruk van de vrouw zitten nog in de verhuisdozen die meegenomen zijn, klinkt het.

Volgens de firma is dit echter niet onwettelijk. Het gezin heeft het recht om klacht in te dienen, klinkt het in een reactie volgens TV Limburg. "Het gerecht moet dan maar beslissen wie er gelijk heeft."