Gezin met baby aan boord belandt in gracht naast E17 in Aalbeke

Alexander Haezebrouck
Op de E17 in Aalbeke (Kortrijk) kwam deze namiddag een auto in de gracht terecht na een slippartij door het natte wegdek. De wagen van een Nederlands gezin met baby aan boord ging aan het tollen, raakte een verlichtingspaal en kwam uiteindelijk met een klap tot stilstand in de gracht.

De inzittenden waren vermoedelijk op de terugweg naar huis na een vakantie. Hun bagage werd door de klap uit de wagen geslingerd. Eén passagier moest bevrijd worden door de brandweer. Ze werden allemaal afgevoerd naar het ziekenhuis, geen van hen liep zware verwondingen op. Door het ongeval was de afrit naar de E403 een tijdlang afgesloten voor het verkeer. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jintha peeters

  heel veel sterkte aan het gezin en hopelijk ga de rest van 2018 beter worden

 • Maxime Vanmaercke

  Compliment Sam voor je dankbaarheid. Velen vergeten dit soms...

 • Bianca Foort

  Eric ja ze hadden allemaal hun gordel om godzijdank!

 • Sam de Vries

  Gelukkig kunnen we het allemaal navertellen en zijn wij niet ernstig gewond geraakt! Dikke hulde aan de mensen die gestopt zijn om ons en de kinderen te komen helpen en de alarm diensten gebeld hebben en onze kinderen opgevangen hebben in hun auto! Deze mensen zijn onze helden!

 • Eric Vanovermeire

  Vermoedelijk had iedereen zijn gordel aan en het kinderzitje heeft ook zijn werk gedaan. Als je al kijkt waar de bagage naar toe vliegt besef je wat een nut een gordel heeft. Zonder gordels was dit een heel ander verhaal...