Exclusief voor abonnees

Getuigenissen uit de supermarkt: “Het personeel stijgt boven zichzelf uit”

Denis Smets is trots op zijn personeel. "Ze stijgen boven zichzelf uit".
PN Denis Smets is trots op zijn personeel. "Ze stijgen boven zichzelf uit".
De grote stormloop op de supermarkten is voorbij, maar de maatregelen blijven impact hebben op de verkoop van levensnoodzakelijke artikelen. Hoe gaat het personeel om met de situatie? “Ik zie groot verantwoordelijkheidsbesef bij de medewerkers. Ze stijgen boven zichzelf uit.” Enkele getuigenissen.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc De Rouck

  duizenden mensen zetten zich dag in dag uit in voor iedereen. Men vergeet te vlug alle bakkers, slagers, viswinkels, groenteboeren die er ook elke dag staan en met plezier ook uw goederen gratis aan huis leveren.

 • LUC DE BRAUWER

  Leuk voor Vanessa dat ze korting krijgt. Dit is echter niet in elke Delhaize het geval.Mijn zoon krijgt in de Delhaize waar hij werkt geen 10% in normale omstandigheden en dus nu ook geen 25%. Waarom dit verschil in aanpak?

 • mertens jean

  We mogen, neen, we moeten die mensen HEEL dankbaar zijn voor de opofferingen die ze doen om de gemeenschap te helpen aan de noodzakelijke dingen van het dagelijkse leven. Proficiat voor al die mensen.

 • pierre Van den Wijngaert

  De mensen van de supermarkt zijn blij met de maatregelen,zij hebben het nu veel beter dan voor de crisis,geen gedrum ,meer plaats om bij te vullen,en vooral meer rust in de winkel

 • Toon Schouteden

  Een applaus voor deze mensen is zeker ook op zijn plaats... Het zijn niet alleen de zorgverleners die de helden van vandaag zijn: denk ook aan de winkelbedienden en aan de vrachtwagenchauffeurs die onderweg zijn zonder ergens nog 'n toilet of douche te vinden (waar is er nog ergens 'n toilet open en waar kunnen degenen die internationaal transport doen zich fatsoenlijk wassen)? Zij zijn toch degenen die er voor zorgen dat wij "in ons kot" kunnen overleven!