Geert Wilders feliciteert "helden van Vlaams Belang”

Felicitaties van de Noorderburen voor Vlaams Belang. De extreemrechtse Geert Wilders noemde de partij in een tweet “helden”. 

De Nederlandse extreemrechtse PVV-politicus Geert Wilders heeft zondag het Vlaams Belang gefeliciteerd met de verwachte opmars bij de verkiezingen. “Gefeliciteerd helden van Vlaams Belang, Tom Van Grieken, Gerolf Annemans, Filip Dewinter en alle andere Vlaamse vrienden! Geweldig resultaat! (Wij de volgende keer ook weer)”, zo postte Wilders op de microblogsite Twitter.

De PVV-leider was in september vorig jaar nog in Antwerpen om Vlaams Belang een steuntje in de rug te geven, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen die in oktober plaatsvonden. “Hij is het symbool van de vrijheidsstrijd tegen de islamisering”, zei Vlaams Belanger Filip Dewinter toen. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dirk Bytebier

    Dank u wel Mr Wilders ze kunnen er niet genoeg van hebben .