Frituur beschoten in Deurne: politie onderzoekt mogelijke link met Antwerpse drugsoorlog

Marc De Roeck
In de Frans Craeybeckxlaan in Deurne voert de federale gerechtelijke politie momenteel een onderzoek naar een schietpartij op een frituur. Vermoedelijk werd de frituur afgelopen nacht door onbekenden onder vuur genomen. De uitbaters verwittigden vanmiddag de politie.

Initieel kreeg de politie een oproep voor een ingeslagen ruit, maar agenten vonden ter plaatse kogelhulzen waarna de collega's erbij werden geroepen.

Antwerpen gaat al sinds eind 2016 gebukt onder aanslagen die mogelijk kaderen in een drugsoorlog. Of de aanslag op de frituur in datzelfde rijtje past, is momenteel niet duidelijk.

Marc De Roeck
Marc De Roeck18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Chris Drulle

  Na 6 jaar nog altijd geen verandering , het was te verwachten .

 • Els Vervoort

  Nog een beetje en rechters, politici en hun familie worden bedreigd waarna de corruptie helemaal compleet is. En nog blijft men ongeletterden en middeleeuwers naar hier halen onder dwang van Europese ivorentorenbewoners. Tijd om eens nee te zeggen, nee?

 • schevernels diana

  Drugs is een wereldwijde hel en Burgemeester De Wever doet het goed zeer goed na jarenlange verwaarlozing zo een mesthoop opkuisen kun je niet in 1 dag maar heeft jaren van intense inzetting en doordacht zoeken en medewerking nodig van allen die hier een eind aan willen maken!

 • didier de coster

  tegen die drugswereld is niemand opgewassen en zeker niet als ge in da potje wil roeren, gelijk welke burgemeester mag je daar zetten , ze doen verder en zullen u het nog lastig maken

 • Ian Vandenbossche

  Sinds de nva aan de macht is, is antwerpen de europese draaischijf van drugs en een hell hole van drugsmafia. Die schieten straffeloos wild om zich heen. Tja, als bart de wever meer bezig is met ontwikkelen van een nep-lage emissiezone, met grote bouwprojecten en de rijke projectontwikkelaars, met minutieus voorbereiden van zijn herverkiezing, met schaduwpremier te zijn, met politieke tegenstanders bashen...