Exclusief voor abonnees

Francine (82) en Jozef (93) stappen al heel hun leven mee met de 1 mei-stoet: “Als we in zee gaan met N-VA, lever ik mijn partijkaart in”

Jozef Peeters en Francine van der Graaf
Joel Hoylaerts / Florian Van Eenoo Jozef Peeters en Francine van der Graaf
Terwijl 1 mei voor het gros van de werknemers platte rust betekent, is de Dag van de Arbeid voor een aantal oude rode zielen een hoogdag. Tachtiger Francine en negentiger Jozef stappen al heel hun leven vurig mee met de 1 mei-stoet en zien in de tanende populariteit van het socialisme geen reden om af te haken. Wel dus, waarom zijn zij nog socialist?

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
34 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Vinck

  Het verstand komt dus NIET met de jaren, maar ja laat hen maar in de waan.

 • Peter Tijdgad

  Neem maar een nieuwe lidkaart VB Want dat is hier niet meer te doen !

 • ANDRE VAN DEUN

  Zij vertegenwoordigen het soort van mensen die SPa. kiezers zijn, naïef tot in de kleinste voeg. Onwetendheid is geen excuus.

 • Luc Snykers

  Verstuur de partij kaart dan maar al

 • Freddy Madou

  Die mensen hebben een mooie leeftijd bereikt maar zijn toch jammer genoeg 40 jaar blijven stilstaan, ik denk niet dat deze mensen een tv, radio, pc hebben dat de socialisten de mensen meer dan 50 jaar bestolen hebben dat zijn ze toevallig vergeten een echte socialist in hart en nieren.