FOTO’S. Veldslag tussen betogers en politie in 30 beelden

EPA
Meteen nadat de speeches op het Schumanplein tijdens de ‘Mars tegen Marrakesh’ voorbij waren, zochten enkele heethoofden de confrontatie op met de massaal aanwezige politie. Het kwam bij momenten tot een ware veldslag in de Brusselse straten.
Marc Baert
Marc Baert
BELGA
EPA
REUTERS
EPA
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
EPA
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
Photo News
REUTERS
AP
AP
BELGA
Baert Marc
Baert Marc
Baert Marc
Baert Marc
Baert Marc10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Philippe Mestdagh

  Ook gehoord dat er deftig geklede Nederlandstalige personen werden opgepakt zonder reden die niets met de manifestatie te maken hadden maar "pech" hadden om juist op de verkeerde plaats te zijn. Het strafste is dat die enkel in het Frans werden aangesproken door de politie en ik die dacht dat 14-18 reeds 100 jaar geleden was. Ik was dinsdag op de viering van de wereldkampioenen Hockey en de burgemeester Close werd uitgejouwd en na 5 seconden was hij verdwenen.

 • Annie Broeckx

  Als er al uiterst rechtse Vlamingen met een Franse vlag vernielingen plegen blijkt er toch iets mis met de berichtgeving,en komt manipulatie heel dichtbij.

 • Fred Bompans

  Dat zijn gewoon een stelletje relschoppers de niks met de betoging te maken hebben. Waarom laten ze nergens dat filmke zien waar betogers met zo,n twintig man de agenten hielpen waarvan hun politiecombine in panne stond op de parkingsstrook hielpen duwen ? Een journaliste van de VTM die wat in de weg kwam lopen maar door niemand lastiggevallen werd is dan weer groot nieuws. Die beelden worden gewoon gemanipuleerd.

 • Catherine Bral

  Dat er wordt betoogt heb ik geen probleem mee maar dat er altijd van alles wordt kapot gemaakt door hooligans, heethoofden dat gaat er bij mij niet in!!! Ze moeten hen aanhouden en hun het kapot gemaakte goederen laten betalen,en hun een werkstraf geven waar ze iets van leren!!!

 • leo carpentier

  Film de vreedzame demonstranten i.p.v. die paar amokmakers maar dan hebben ze geen sensatie om uit te zenden. Maar denk eraan dat zelfs de braafste mensern hun geduld kunnen verliezen want het ptje kookt bijna over