Ga naar de mobiele website
^ Top

Flitspaal afgeplakt met stickers uit kinderboek

Ronny De Coster
De flitspaal langs de N60 op de grens van Nukerke en Ronse is tijdelijk buiten gebruik. Iemand heeft zowel het kijkgat van de camera als het glas voor de flitser afgedekt met een sticker.

Wanneer de stickers zijn aangebracht, is niet bekend. In de flitskast stak gisteren overigens geen camera. Behalve dat de "initiatiefnemer" het kennelijk niet begrepen heeft op de snelheidscontroles op die plaats, bevatten de stickers geen boodschap. Het lijken kinderprentjes uit een plakboek.

Het werk van een geflitste papa? "Ah, wij zijn hiervan nog niet op de hoogte, maar zullen de zaak onderzoeken", klinkt het in het politiekantoor in Brakel. Ook bij het Agenschap Wegen en Verkeer was het "vandalisme" gisteren nog niet bekend.

Meer over21 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Dhondt Lieven

  Ik heb 2 kinderen en ze plakken ook stickers in boekjes op het vensters een doos ezv waarom niet op een flitspaal nu kan iedereen ze zien

 • Robbert Vandendorpe

  Wil weten wie dat was, ik wil stickers doneren aan het 'goede doel' ;).

 • Angelo Cabooter

  Overal zie je stickers kleven, is het niet op flitspalen, dan is het op verkeerslichten en is het niet op verkeerslichten, dan is het op verkeersborden en is het niet op verkeersborden, dan is het op wegwijzers. En de dader wordt nooit gevonden.

 • Rik Bogaert

  Laten men een comité oprichten om dit vaker te doen. Een soort wedstrijdje of zo! Er zijn toch camera's genoeg in onze politiestaat!

 • Miranda Kirr

  Ik let tegenwoordig meer op mijn snelheidsmeter dan op de weg.. echt waar !

Meld een bug